הורמונים לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/04/2015 | 22:04 | מאת: רומן

3 ימים אחרי החזרה אסטדריול 2800 ופרוגסטרון מעל 60 האם תקין? ואם מתפתח הריון ההורמונים אמורים לעלות או מספיק שהם יהיו בטווח התקין?. ושאלהעוד יותר חשובה- אני מקבלת כתמיכה אנדומטרין שאני רגילה להפרשות המימיות והלבנות שלו ועוד שלל תופעות מקסימות... אבל כבר כמה ימים שיש לי כאבים בנרתיק( מין כאב עמום בדגדגן) סליחה על התיאור, חשבתי שאולי דלקת אבל אין ריח, צבע, כאב במתן שתן או גרד.. אז למה זה?

תקין. אם מתפתח הריון ההורמונים אמורים להיות בטווח התקין. קשה לדעת מבלי לבדוק אותך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית