בת 30

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/04/2015 | 19:07 | מאת: בת 30

בת 30 מנסה להרות במשך 5 שנים עברתי צילום רחם שייצא תקין בדיקות זרע יצאו תקינות יש לי פרולקטין מעט גבוה עשו לי 16 הזרעות ללא הצלחה עברתי לייעוץ גניקולוג אחר ובאולטרסאונד מצא ציסטה 1.5-2 ס"מ בשחלה כעת מטופלת בפרוגילוטון אחת ליום ךמשך 21 יום שאלתי אם הכדור יכול להמיס לי את הציסטה כי הרופא אומר שבגלל הציסטה אני לא נכנסת להריון ורופא אחר אמר שגלל רמת הפרולקטין שהיא מעט גבוהה גם מפריע להיכנס להריון אובדת עצות מקווה לתשובה ולייעוץ תודה אורטל

פרוגילוטון לא יכול למוסס ציסטה, אבל הציסטה בהחלט יכולה להיספג עם הזמן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית