גונאל ובדיקת הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/04/2015 | 18:22 | מאת: הדר

שלום פרופ', לאחר שבועיים מהזרקת אוביטרל דיממתי במשך 3-4 ימים. היות והנחתי שזה וסת, לא ביצעתי בדיקת ביתא. כעת התחלתי מחזור חדש בגונאלF. כעבור יומיים טיפול הופיע דימום קטן, עשיתי בדיקת הריון בדיקת והיא הייתה חיובית. האם יכול להיות שזה בגלל הגונאל? האם יש נזק בהזרקת גונאל במשך מספר ימים נניח ובטעות כן נכנסתי להריון? תודה רבה

תלוי מה רמות הורמון ההיריון בדם. אין נזק בהזרקת גונאל במשך מספר ימים נניח ובטעות כן נכנסת להריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית