רירית עבה בתחילת מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/04/2015 | 11:34 | מאת: אנה

שלום, אני לקראת החזרת עוברים קפואים במחזור ביוץ טבעי. ביום 3 למחזור עשיתי אולטרסאונד והרירית הייתה 7 פרוג 3 ואסטרדיול 200. היום חזרתי על הבדיקות ( יום 5 למחזור, הדימום נגמר) והרירית 6.1. אף פעם לא הייתה לי רירית כזו עבה בתחילת מחזור.. בדרך כלל זה סביב ה 3. האם זה אומר שהרירית הישנה לא התקלפה עד הסוף? האם זה פוגע בסיכויי השתרשות העוברים?

כנראה שהרירית עוד טרם התפרקה. זה לא אמור לפגוע בהמשך בסיכויי השתרשות העוברים.

19/04/2015 | 19:20 | מאת: אנה

אבל הדימום לגמרי נגמר. היא יכולה עוד להתפרק בלי דימום שיוצא ?

תכן ויהיה עוד דימום בהמשך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית