בטא נמוכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/04/2015 | 17:19 | מאת: יעל

שלום,אני 12 יום אחרי החזרת 3 עוברים טריים(הפריה חמישית) בני 3 ימים,בעלי 6 תאים עם מעט שברים.לפני 3 ימים מעט דימום ובטא 23.אתמול,יום 11 להחזרה,בטא 68 והדימום פסק,ובנוסף ערך פרוגסטרון 11.5 ואסטרדיול 220. מצד אחד הבטא שילשה את עצמה בפחות מ 48 שעות,ומצד שני עדיין נמוך.רציתי לדעת מה הסיכוי להריון תקין מתוך הנתונים הללו והאם היית ממליץ להגביר תמיכה(כרגע עם 2 פרוגינובה,3 אנדומיטרין) תודה.

את מקבלת תמיכה מרבית, כך שקשה להאמין שתמיכה נוספת תשנה את גורל ההיריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית