הקפאת ביציות בחו"ל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/04/2015 | 14:29 | מאת: מלי

שלום, אני מעונינת להקפיא ביציות ב-IVI ספרד. האם ניתן לעבור את תהליך ההכנה בארץ, חלקו או כולו, הכוונה לתרופות ההורמונליות ואולי גם לשאיבה עצמה , אם אפשר, ולשלוח אותן לספרד, במקום לנסוע לחו"ל ולהישאר שם כמה שבועות?? ואם כן - איזה בית חולים עושה את זה?

את ההכנה ניתן לעבור בארץ אבל את השאיבה חייבים לעשות בחול. הניסיון בהקפאת ביציות בישראל כבר די דומה כיום לזה שמושג בחול, ובבית חולים אסותא למשל תוכלי לעשות כיום מחזור הקפאה שני חינם (!) כולל שמירת הביציות לעשר שנים. בהנחה שאת לא עוברת לגור בספרד, הרי שבעתיד תצרכי לנסוע פעמים רבות לשם לבצע את ההחזרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית