שאלה ממודאגת..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/04/2015 | 15:44 | מאת: רותם

שלום רב, אני ובן זוגי מנסים להרות באופן טבעי כמעט שנה, מתזמנים יחסי מין לפי מועד הביוץ המשוער. הוסת האחרונה שלי הופיעה אחרי 32 יום (כשלרוב מגיעה כל 26-28 יום). קיימנו יחסים ביום ה- 12 + ביום ה- 14 מתחילת הוסת. אולם, מאותו לילה (של היום ה- 14) החלו להופיעה לי הפרשות מהנרתיק - דמיות, צמיגיות, בגוונים חומים-ורודים, שרק לאחר 5 ימים הולכות ונרגעות. אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה פשר הפרשות אלה? האם זה מעיד על בעיה כלשהיא? תודה רבה מראש על תשובתכם, רותם.

קשה לדעת מבלי לבדוק אותך, אך לעתים יש הפרשות מהסוג שאת מתארת אחרי קיום יחסים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית