סחרחורת חמישה ימים אחרי שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/04/2015 | 12:17 | מאת: מיכל קלינגל

שלום לברכה עברתי בחמישי האחרון שאיבה,הרגשתי הכללית לאחריה היתה סבירה ו נורמלית לדעתי.לא ראיתי דימום ,אך מאתמול בצהריים ( שני ) חשתי בחולשה, סחרחורת חולפת שחזרה עוד כ3-4 פעמים עד עכשיו ( שלישי בצהריים ) וכןכאב חד וקצר באיזור הבטן התחתונה הבוקר.האם לגשת לרופא? האם זה קשור לשאיבה? אציין שלא תהיה החזרה כיוון שהביצית לא הבשילה לצערנו תודה מראש

אם התסמינים לא יעברו לאחר מנוחה ושתיה מרובה כדאי לפנות לרופא לבדיקה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית