fsh גבוה ואיכות זרע נמוכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/03/2015 | 10:55 | מאת: גל

שלום, אני בת 36, עם ילד אחד בן שנתיים וחצי מהריון טבעי. לבעלי יש ריכוז, תנועתיות ומורפולוגיה נמוכים (10mil/ml, total concentration 65mil, total motile sperm 19.5mil,normal forms 2%) בבדיקות דם שלי (יום שלישי למחזור) ערך ה fsh הוא 18.3. האם יש לנו סיכוי להכנס להריון בעזרת הפריות?

24/03/2015 | 11:15 | מאת: גל

שוב שלום, שכחתי להגיד תודה מראש, זה בכלל לא מובן מאליו שאתה עונה לנשים לחוצות כמוני (אני יודעת שזה על חשבון זמן פנוי ושאתה בטח עובד המון) אז תודה!

אין לי נתונים מלאים, אבל נראה שכן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית