החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/03/2015 | 01:09 | מאת: ורדית

היי השבוע ב"ה אני אמורה להחזיר מוקפאים. אני רוצה ב"ה ילד 1 מהטיפול הנוכחי כעת, אך יחד עם זאת רוצה להגדיל את הסיכוי להריון אז אני מחליטה להחזיר 2 עוברים מוקפאים בני 3 ימים. טיפול 1 הוחזר בלוציסט טרי ונכשל. כעת יש עוד 3 בלוצסטים מוקפאים ו5 עוברים בני 3 ימים . שאלתי היא כזו במידה ויקלטו 2 העוברים, האם ניתן לעשות דילול מ2 עוברים לעובר 1? באיזה שבוע זה מתבצע? והאם הסיכון לאבד את ההריון כה גדול? תודה מראש

ניתן לעשות דילול מ 2 עוברים לעובר 1. זה מתבצע בשבוע 8 או 12 בד"כ. הסיכון לאבד את ההריון הוא כ- 5%.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית