CRINONE

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/03/2015 | 14:37 | מאת: שרונה

פרופ' זיידמן שלום, לאחר הזרעה הונחיתי להשתמש ב- CRINONE 8%. בהנחיות רשום להחדיר את המוליך כמה שיותר עמוק . אני לצערי מצליחה להחדיר את המוליך רק בכ1 -1.5 ס"מ. לאחר ההחדרה נשארת כמות גדולה של ג'ל בין השפתיים הפנימיות. טיפת ג'ל מופרשת על התחבושת. האם טיפול בהחדרה זו הוא יעיל? לאור ציסטה גדולה שיש לי בשחלה האם ניתן להשתמש ב- PROGESTERONE RETARD בהזרקה במקום הCRINONE? בתודה מראש, שרונה

אני מניח שאם את מצליחה להחדיר את המוליך לנרתיק אז הג'ל מתפזר בנרתיק. לא הבנתי את השאלה השנייה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית