חישוב הריון ובטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/03/2015 | 18:55 | מאת: עדי

שלום שמי עדי בת 24. עברתי שאיבה בתאריך 3.3.15 והחזרת עוברים בתאריך 5.3.15 בטא ראשונה אתמול ב 18.3 - תוצאה של 304 החזירו 2 עוברים מס' שאלות: 1. איך מחשבים את שבוע ההריון? באיזה שבוע אני? 2. מחר אני צריכה לעשות בדיקת דם לבדיקת הכפלה. כמה צריך להיות כדי שיהיה תקין? וכמה הכפלות בודקים עד שאפשר לומר שזה מתחלק תקין?

1. את בתחילת שבוע 5. מחשבים מההחזרה ועוד שבועיים. 2. בד"כ בודקים הכפלה טובה אחת, שאצלך תהיה בסביבות השש מאות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית