האם יש סיכויים?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/03/2015 | 21:10 | מאת: יערה

שלום רופא נכבד, בוצע החזרת בלסטוצ ב3.3 , בתאריך 15.3 בטא כ 300+ אך פרוגסטרון 9 , לאחר קבלת תמיכה נוספת לאנדרומטרין 3 פעמים ביום+ גסטון 50 - בתאריך 18.3. פרוגסטרון עלה ל- 16 , בטא 1045 , התחלתי לקחת גם אסטרופם פעמיים ביום . מספר שאלות: באיזה שבוע אני? אין לי כאבים מיוחדים והפרשות לגמרי פסקו, האם בטוח לא מדובר בהריון מחוץ לרחם ? האם יש סיכוי להצלחה עם רמת פרוגסטרון כזו ? אנא תשובתכם. תודה

את בשבוע ארבע וחצי. מוקדם מידי על מנת לשלול הריון מחוץ לרחם. רמות הפרוגסטרון בדם לא משקפות את הרמות ברחם כאשר משתמשים בתמיכה דרך הנרתיק.

20/03/2015 | 08:40 | מאת: יערה

אז לפי תשובתך יש סיכוי להצלחה?

22/03/2015 | 00:36 | מאת: ייערה

אז לדעתך יש סיכוי להצליח?

כן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית