עובי רירית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/03/2015 | 02:06 | מאת: ורדית

הייי לאחר IVF ראשון שנכשל. על מנת להחזיר את העוברים המוקפאים. נדרשתי לקחת 3 פעמים ביום אסטרופם. הנני לוקחת מזה 12 ימים 3 פעמים ביום אסטרופם, 3 ימים אחרונים אסטרופם במקום דרך הפה דרך הנרתיק, ועדיין לצערי לאחר 13 יום שום דבר לא הועיל ועובי הרירית הוא 5 . מה עושים במצב כזה? תודה

יש גישות שונות לעיבוי רירית הרחם, כולל העלאת המינון של האסטרוגנים, שינוי צורת המתן (מדבקות או דרך הנרתיק), מחזור טבעי או מעבר למתן זריקות על מנת ליצור ביוץ של מספר זקיקיקם וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית