פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/03/2015 | 11:49 | מאת: מודאגת

שלום. בת 29, בעלי בן 31. מנסים להיכנס להריון ראשון מזה כ 8 חודשים. מחזורים סדירים, כל 30-33 יום. החודש עשיתי פרופיל הורמונלי ביום השני למחזור. להלן התוצאות: TSH- 3.33 prolactin- 259 LH- 6.8 FSH- 11.4 Estradiol (E2) - smaller than 100 pmolL progesterone- 2.3 Testestoron total - smaller than 1.5 nmolL DHEA-S - 2.43 אשמח לקבל את חוות דעתך על התוצאות. משיטוט באינטרנט אני מודאגת מאוד מערך ה FSH ומודאגת מעט מערך ה TSH. האם יש מקום לדאגה? מה עושים?

ערך ה- TSH תקין וערך ה- FSH מעט גבוה. בד"כ זו לא סיבה לדאגה אלא רק למעקב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית