נסיון להרות לאחר גלולות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/03/2015 | 16:24 | מאת: מעיין

שלום, לפני שנתיים התחלתי ליטול גלולות. לפני הגלולות היה לי מחזור סדיר כל 30 ימים. לפני כחודשיים הפסקתי ליטול את הגלולות, ומאז לא קיבלתי מחזור. ניסינו להיכנס להיריון לפי זמני הביוץ שחישבנו, אך ללא הצלחה (ביצענו פעמיים בדיקת הריון ביתית במרווח של שבוע אחת מהשניה,וזה יצא שלילי). היכן הבעיה? האם זה נורמאלי לא לקבל מחזור במשך חודשיים? ואם המחזור לא מגיע, כיצד ניתן לדעת מתי הביוץ על מנת לנסות להרות?

זה לא נורמאלי לא לקבל מחזור במשך חודשיים. אם המחזור לא מגיע, לא ניתן לדעת מתי הביוץ על מנת לנסות להרות. אם המחזור ימשיך להתעכב כדאי לגשת לרופא הנשים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית