היסטורוסקופיה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/03/2015 | 09:20 | מאת: כרמית

שלום, בדצמבר עברתי היסטורוסקופיה ניתוחית ונכרתה הידבקות גסה באיזור הפונדוס, זה לאחר שבצילום רחם נראתה אי סדירות קבועה בקיר הקדמי של הרחם. השבוע באולטראסאונד מעקב לIVF ציינה הטכנאית - ייתכן מיומה בקיר הקדמי (נאמר לי 9 מ"מ). - מה קורה כאן? האם התפספס משהו בהליך ההיסטורוסקופיה? האם יש לבצע היסטורוסקופיה אבחנתית נוספת? האם עלול לפגוע בהצלחת הטיפול? שמירת היריון? תודה!

המיומה בדופן הרחם ואילו היסטרוסקופיה בוחנת את חלל הרחם בלבד. בד"כ למיומה כל כך קטנה אין השפעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית