שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/03/2015 | 13:55 | מאת: אני

שלום, אני בשבוע 27. לפני כ-3 שבועות התחיל לי גרד ביריכיים מלווה בפריחה. הערכת הרופא היתה שיש לי PUPP. והציע לי בכל זאת ללכת לרופא עור(יש לי תור שבוע הבא). בינתיים הגרד עבר לשאר חלקי הגוף (ידיים,בטן וגב) לעיתים אני רואה פריחה קלה ולעיתים לא רואה כלום. רופא הנשים שלי שלח אותי לבדיקת מלחי מרה באיכילוב (היום)(לבדוק אם יש כולסטזיס). באיכילוב אמרו לי שעושים את הבדיקה רק בימי רביעי בבוקר באשפוז. אין לי דרך להשיג את הרופא שלי עד ראשון בבוקר. תוצאות בדיקות דם ותפקוד כבד תקינות. ALKP-Alkaline Phosphatase - 69 ALT (GPT)-10 Transferrin-294 AST (GOT)-22 LDH-Lactic Dehydrogenase-352 אם אחכה לראשון בבוקר לדבר עם הרופא וליום רביעי לבדיקה זה בסדר או שיש לי מה ללכת לבית חולים? האם יש איזה סכנה אם תפקודי הכבד שלי תקינים?

הבדיקות לא חריגות לאישה בהיריון. אין סכנה אם תפקודי הכבד שלך תקינים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית