שאלת התנהלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/03/2015 | 22:24 | מאת: שירה

האם מותר לרופא פוריות לשתף את המזכירות שלו בנושאים רפואיים של המטופלות שלו?? לא מעוניינת להזכיר שמות אבל כך הרגשתי וזה מכעיס מאד.

בהחלט כן. אצל מרבית רופאי הפריון צוות המרפאה לא מהווה "מזכירות", אלא צוות פארא רפואי שתומך בתהליך ומסייע למטופלות. למרבית הרופאים מאד חשוב שכל הצוות יהיה מיודע לבעיות הספציפיות של המטופלות ויעניק להן סיוע לוגיסטי ואחר (לא רפואי כמובן). מיותר לציין שצוות המרפאה מחוייב לסודיות רפואית, בדיוק כמו הרופא, ולעולם לא יעביר אינפורמציה לגורם לא מוסמך.

02/03/2015 | 11:51 | מאת: המשך

שמשתפים בהם רק ואך ורק את הרופא??

אז ברור שזה בינך לבין הרופא בלבד, אבל חשוב שתבהירי בפניו שאלו עניינים אישיים, כי יש נושאים אינטימיים שגם הצוות המסייע במרפאת פריון חייב להיות ער ושותף להם.

03/03/2015 | 20:30 | מאת: תגובה לשירה

צריך לחשוב מה לשתף גם את הרופא תאמיני לי. הלואי שהרופאים היו מקפידים שהמזכירות שלהם ישמרו על הפרטיות שלנו ויחתימו אותן על טופס סודיות!!

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית