מעקב זקיקים וירידה בעובי הרירית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/03/2015 | 13:21 | מאת: אנונימית

שלום, אנחנו כבר שנה מנסים להיכנס להריון ויש חשד לשחלות פוליצסיטיות והרופאה שלחה אותי לעשות מעקב זקיקים, לפני שבועיים הייתי ביום ה21 למחזור והיה זקיק בגודל ממוצע 19 ועובי הרירית היה 9.9, ביום ה24 (היה שבתבאמצע) הטכנאית אולטרסאונד אמרה שלדעתה היה ביוץ, והיא רואה את הגופיף הצהוב,היה מעט נוזל בדוגלס והרירית רחם ירדה ל6.8 , היום אני ביום ה38 ולכאורה הייתי אמורה לקבל, בשבוע האחרון אני חווה כאבי מחזור. האם ייתכן והיא טעתה ולא התרחש ביוץ? האם הירידה בעובי הרירית מעידה על ביוץ? אני מאוד חוששת מאכזבות ולכן עדין לא רוצה לעשות בדיקה..

ייתכן והיא טעתה ולא התרחש ביוץ. הירידה בעובי הרירית לא מעידה בהכרח על ביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית