ניסינות להכנס להריון ספונטני

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/02/2015 | 11:35 | מאת: יריב

שלום, אנחנו זוג בשנות ה-30 המוקדמות לחיינו. מנסים כבר 7 חודשים להכנס להריון ספונטני ללא הצלחה והוגדרנו על ידי מומחה כמי שסובלים מבעיה "לא מוסברת". בדיקות זרע תקינות, כך גם אולטראסאונד ומעקב זקיקים של האשה הראו ביוץ תקין. בינתיים קיבלה אשתי הפניה לבדיקות דם שונות וצילום רחם. על רקע דברים אלו, אשמח לקבל תשובות לכמה שאלות: א. האם אכן גדלים הסיכויים להריון בעקבות צילום רחם? ב. אשתי סובלת מעודף משקל (BMI מעל 31). עד כמה זה מקשה להכנס להריון או מעלה את הסיכון להפלות חוזרות? ובכלל, אשמח אם תוכלו לחדד את כל מה שקשור לבעיות פריון והשמנה. תודה

א. אולי במעט. ב. יש לכך השפעה על התגובה השחלתית ואולי גם על סיכויי ההשרשה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית