החזרת בלסטוציסטים מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/02/2015 | 20:57 | מאת: מיכאלה

ערב טוב, אני בת 30, ואנחנו ממחלקת הלא-מוסברים. עברנו שתי הפריות, כאשר הראשונה הסתיימה בהפלה והשנייה נכשלה. אני נמצאת כיום לפני החזרת עוברים שהוקפאו ביום 5, וככל הנראה יוחזרו 3 עוברים. דירוג העוברים הוא: 2BB, 3BB, CM אודה מאוד להסבר לגבי טיב איכות העוברים, וגם מהם הסיכויים הצפויים לכניסה להריון מהחזרת עוברים כזו. תודה רבה וערב טוב!

את ההסבר את צריכה לקבל מהאמבריולוג/ית שדירג/ה אותם. לי לצערי אין את הנתונים הדרושים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית