הזרעה בגיל 46

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/02/2015 | 11:25 | מאת: דנה

שלום, אני מנסה להכנס להריון, אחרי בדיקות דם שיצאו תקינות, כרגע אחרי הזרעה רביעית ללא הצלחה בתוספת אוביטרול. כמה הזרעות עוד כדאי לנסות לפני שמנסה אפשרויות נוספות? האם אוביטרול והזרעה מספיק או יש דרכים נוספות? בקיצור.. מתי להתייאש?...תודה:)

לא כדאי לנסות הזרעות בגילך מאחר והסיכוי ללידת ילוד בריא אפסי, נמוך מאחוז אחד. מעל גיל 45 הסיכוי הריאלי הוא בעזרת תרומת ביציות. תוכלי לקרוא ב http://www.baby4u.co.il/article.aspx?id=744 על תרומת ביציות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית