זרע

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/02/2015 | 10:26 | מאת: נוי

קיבלתי מחזור ב-12.2 מחזורים סביב ה-28 יום. התחלתי גונל 75 מים שני 16/2. שאלה ככל הנראה אקבל הנחיה לקחת את זריקת האוביטרל ביום חמישי או ברביעי הקרוב ואז למחרת הזרעה. יש לי שאלה במידה שלא אקח את האוביטרל האם יכול להיות מצב שלא אבייץ? ואם כן אז מה קורה לזקיקים שהתנפחו כתוצאה מהגונל? האם מסוכן? האם קרה שהביוץ היתרחש היום או מחר. ז"א קרה לנשים לפני מתן האובטרל וההזרעה?

במידה שלא תיקחי את האוביטרל יכול להיות מצב שלא תבייצי, זה לא מסוכן אך יתכן מצב בו הזקיקים יתפתחו לציסטות תפקודיות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית