איכות ביצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/02/2015 | 15:00 | מאת: יעל

שלום פרופסור יקר, האם אפשר לדעת על סמך רמות ההורמונים לפני ביוץ את איכות הביצית? האם אסטרדיול גבוה מעיד על כל שבוודאות בזקיק יש ביצית, ואם כן האם מעיד על תקינותה? הכוונה בחודש ללא זריקות, טבעי לגמרי. האם בנתונים שלאחר הביוץ יש אינדיקציה לכך (מלבד הפרוגסטרון שאומר אם היה או לא היה ביוץ)? תודה

בד"כ כאשר האסטרדיול ברמה של 700 ויותר פיקומול לליטר, יש סבירות גבוה שבזקיק שיבייץ או ישאב תהיה ביצית טובה.

20/02/2015 | 17:56 | מאת: יעל

היו לי מקרים עם אסטרדיול גבוה מ-1000 ועדיין הביצית לא הייתה תקינה, או ההפריה לא תקינה. כלומר, דברים כאלה אי אפשר לחזות?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית