שילוב הורמונים- מספר שאלות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/02/2015 | 12:38 | מאת: חדשה

שלום רב, אני כנראה מתחילה הפעם סיבוב של הורמונים, לאחר שתי הזרעות שלא הצליחו ורציתי לדעת מספר דברים: 1. האם לרוב כאשר משתמשים בהורמונים נוצרים ציסטות בשחלה? 2. איזה גודל של ציסטה בשחלה נחשב כמשהו שיכול להיפתר מלבד? 3. במידה ורואים ציסטה לפני ההזרעה, ולו אפילו קטנה האם עדיין זה נכון לבצע הזרעה? ז"א אם זה יצליח ויתפתח הריון האם הציסטה יכולה להוות בעיה? 4. אם לפני התהליך של ההזרעות בכלל, גילו אצלי ממצאים בשד, אך נאמר לי שאני יכולה להתחיל בתהליך של ההזרעות. אציין גם שמצאו לפני כל התהליך של ההזרעות שיש לי פוליפ ברחם גודל 7 מ"מ שנאמר לי לא להוציא אותו כרגע. האם שילוב של הורמונים יכול להוות לי בעיה ולהגביר את הסיכון לציסטות נוספות או להחמיר את הממצאים שגילו לי? תודה מראש

1. לא 2. כל גודל 3. בד"כ לא מהווה בעיה 4. בד"כ לא באופן חמור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית