סקירת מערכות מאוחרת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/01/2015 | 05:23 | מאת: מיה

שלום. אתמול עברתי סקירת מערכות מאוחרת. האם זה תקין, שהרופא שביצע את הבדיקה, הכניס את ידו מצד ימין של גופי לעומק וממש לחץ?! מה גם שהוא לחץ הרבה מצידי הבטן, הטבור ועל הבטן, האם כך מתבצעת הבדיקה? ושאלה נוספת; חברה שלי קיבלה דיסק לאחר הבדיקה. ואצלי הוא נתן לי כמה תמונות מטושטשות...האם יכולתי לבקש דיסק? תודה ויום נפלא.

זה סביר שיאלץ ללחוץ, במיוחד אם את לא רזה במיוחד. רמת התיעוד משתנה מרופא לרופא. בד"כ בבדיקה בקופה תקבלי תמונות ובבדיקה פרטית תקבלי דיסק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית