דימום לאחר איקקלומין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/01/2015 | 08:04 | מאת: אדוה

שלום, אני בת 34, אמא לילדה בת 4. עקב ניסיונות כושלים להיכנס להריון שני, אני מטופלת באיקקלומין (2 כדורים ביום ל 5 ימים). אתמול סיימתי לקחת את כדורי האיקקלומין לחודש זה, והתחיל להופיע דימום קל - אתמול בערב ונמשך גם הבוקר. אני מאוד מודאגת, זה לא קרה בחודש הקודם בו לקחתי את אותו מינון (ובו היו 2 זקיקים שגדלו, כנראה אחד בייץ). 1. האם הדימום צריך להדאיג אותי? 2. ממה הוא נובע? 3. מה עליי לעשות במקרה זה? המון תודה מראש!

הדימום בד"כ מורה שהשחלות טרם הגיבו לאיקקלומין. כדאי לעשות בדיקות מעקב בהתאם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית