שמוש בביציות מוקפאות מול שימוש בביציות רגילות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/01/2015 | 21:20 | מאת: צ. יהודה

שלום רב, אנחנו זוג בני 42 בדיוק ומתכוננים להתחתן עוד חודש ארוסתי ביצעה בדיקות הורמונליות וסקר גנטי ונמצאה תקינה בכל.בנוסף בדיקות הזרע שלי טובות. בנוסף ארוסתי בצעה הקפאה של ביציותיה לפני 4 שנים (כמות של 40 ביציות) שאלותינו: 1)מה עדיף , האם להשתמש בביציותיה המוקפאות או להוציא ביציות חדשות הן בהתוויה של יצירת עוברים מוקפאים לעתיד והן בהתוויה של הפרייה מיידית. 2) מה סיכויי ההפרייה החוץ גופית והצלחת ההריון לעומת הריון טבעי הורמונים ? 3) נשמח גם לאפשרויות נוספות. תודה מראש!

בתחילה רצוי לנסות להרות מיד עם הביציות הטריות שלה. מאחר ובגיל זה הסיכוי להרות גבוה משמעותית בטיפולי הפריה, מקובל לעבור לטיפול זה אם לא מושג היריון תוך זמן קצר בטיפולים פשוטים יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית