ערכי e-2 נמוכים ושני זקיקים בשלים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/01/2015 | 22:33 | מאת: אני

הי, בת 29, בריאה. מחזור לא סדיר. עשיתי סבב 1 של איקקלומין שלא צלח, דיקק לי את עובי הרירית ל3.5 מ"מ ועברתי לגונאל. לאחר סבב הזרקות אחד (שארך כשבועיים-שלושה) הגעתי ל2 זקיקים בשלים: 17 ו-18, עובי רירית 4 מ"מ, ערכי e-2=165 ביחידות החדשות (לא טעות בבדיקה) וערכי p נמוכים (לפני ביוץ). הונחיתי להזריק אוביטרל בערב ולקיים יחסים. 1. הבנתי שהאוביטרל מעלה את רמות הe-2, אבל איך יתכן שהיו שני זקיקים בשלים וערכים כה נמוכים של e-2? (כשלקחתי את האיקקלומין הגעתי לערכי e-2 גבוהים דווקא, אך הבעיה עם עובי הרירית, שדקה מאליה). 2. אני תוהה לגבי הערכים של הe-2 ועובי הרירית (נקודת ההתחלה לפני הזרקת האובירטל) - האם ניתן להיכנס כך להיריון בכלל? תודה רבה !!

1. האוביטרל לא מעלה את רמות ה- E2 רק מתזמן את הביוץ. 2. את צודקת, יש באמת ספק גדול בנתונים אלה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית