תמיכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/01/2015 | 12:19 | מאת: שאלה

שלום, בת 33, לאחר החזרת 2 מוקפאים על בסיס הורמונלי קיבלתי 3 אסטרופם ליום ו4 טבליות אוטרוגסטן של 200 ( בוקר צהריים ו2 בערב). 1. האם זו תמיכה מספקת של פרוגסטרון לאור העובדה שלא היה ביוץ ואין גופיף צהוב. 2. האוטרוגסטן מגיע ללא מוליך ולכן אני מחדירה הכי עמוק שאני יכולה עם האצבע. האם זה בסדר או שעדיף לנסות להשיג מוליך. חלק נוזל החוצה ואני לחוצה שזה לא נכנס טוב. 3. האם מקובל לבצע בדיקת דם לפרוגסטרון לראות אם התמיכה מספקת עוד לפני בדיקת ההריון? תודה!!!

1. כן. 2. אפשר גם בלי מוליך. 3. לא כאשר משתמשים בתמיכה דרך הנרתיק מאחר שבמקרה זה הרמות ברחם גבוהות פי 10 מאשר בדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית