שאלה חשובה לפרופ' זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/01/2015 | 15:34 | מאת: מור

שלום פרופ' זיידמן, נפגשנו בשבוע שעבר בתל השומר אני במעקבים לקראת החזרת עוברים מוקפאים (במחזור טבעי בגלל סיבוכים בטיפולים הורמונליים בעבר) העוברים טרם נבדקו גנטית לפי הבדיקות שעשיתי היום הביוץ כנראה יהיה מחר ואז הבדיקה הגנטית תיפול על יום שבת בו אין מעבדה האם יש משהו שאפשר לעשות? מהם המדדים ההורמונליים המעידים בודאות על זמן הביוץ? (הרירית שלי היום היתה 8.1 ממ והזקיק 19 ממ ) אודה להתייחסותך. בברכה, מור

אפשר למשל לקחת אדקס 400 מ"ג כל 6 שעות על מנת לנסות לעכב את הביוץ.

27/01/2015 | 17:59 | מאת: מור

תודה על המענה! ממתי מתחילים עם האדקס? האם יכולות להיות לו השפעות? (בעבר כל הורמון שלקחתי גרר תגובות מאד חריפות ובלתי צפויות) האם אתה ממליץ על זה או שעדיף לחכות חודש?

האדקס זה לא הורמון כי אם תרופה אנטי דלקתית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית