כיצד להתנהג לקראת הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/01/2015 | 13:27 | מאת: רעות

כמה שאלות התחלתי גונאל F ביום רביעי שעבר , מחר (יום שני ) אולטרסאונד. כמה שאלות למומחים: כמה זמן לפני הביוץ בערך כדאי לבצע את ההזרעה? האם ניתן לקיים יחסים כיום או יומיים לפני ההשבחה והזרעה יש לציין כי אין שום בעיה בתנועתיות ובכלל בזרע של בעלי? קראתי את זה איפה שהו האם זה נכון ש: "כדאי להתנזר כיממה לפני מתן הזרע, כאשר אין בעיית זר כדאי להתנזר כיממה לפני מתן הזרע, כאשר אין בעיית זרע, ולהימנע מיותר מחמישה ימי התנזרות"?

את ההזרעה מבצעים בד"כ לא יותר מ- 12 שעות לפני הביוץ. כן. כן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית