הזרעה לאחר אוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/01/2015 | 16:58 | מאת: דנה

שלום, הייתי רוצה לדעת כמה זמן אחרי זריקת אוביטרל מתרחש הביוץ וכמה זמן הוא נמשך. ( כמה זמן הביצית פוריה ויכולה להתקיים הפריה במידה והזרע תקין) האם יכול להיות שהביוץ יתרחש לפני מספר השעות של זריקת האוביטרל?? שאלה נוספת האם טיפול באיקקלומין תמיד גורם ליותר ביציות והאם הן מבייצות באותו הזמן או בהפרש של ימים??

הביוץ מתרחש תוך כ- 36 שעות מהזרקת האוביטרל, אך אם לא קיבלת תרופות למניעת ביוץ עצמוני, הרי שהביוץ יכול להתרחש גם לפני כן. לכן יכול להיות שהביוץ יתרחש לפני מספר השעות של זריקת האוביטרל. הביצית פורייה כ- 24 שעות לאחר הביוץ. טיפול באיקקלומין לא גורם תמיד ליותר ביציות. אך הן מבייצות באותו הזמן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית