שאלת המשך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/01/2015 | 08:23 | מאת: שירן

שלום רב, להזכירך אני שפניתי אליך עם חום שחר שלא עולה ומחזור שמאחר (בטא 13 חודש שעבר כמה ימים לאחר תחילת המחזור) זו היתה תשובתך: היריון כימי מאובחן רק כאשר נמדדים ערכים עולים של בטא. 1. אולי הביוץ לא סדיר. 2. קשה לדעת. 3. בהחלט. שאלתי היא: היום כבר יום 35 למחזור הוסת עדיין לא הגיע וחום השחר פתאום קפץ אתמול ל-36.7 והיום ל36.8. 1. האם יש טעם לבדיקת הריון למרות שלא זיהיתי ביוץ לפי חום, שהיה נמוך עד לפני יומיים, ורק הרגשתי הפרשות פוריות במשך בחודש? ואם כדאי אז מתי לעשות את הבדיקה? 2. אם לא בדקתי שוב בטא פעם קודמת מה משמעות בטא 13 שהייתה לי? 3. ולחיזוק הבנתי: חום השחר בתקופות קרות יכול להיות נמוך למרות שהיה ביוץ.. האם הבנתי נכון? תודה רבה

חום השחר היא שיטה מאד לא מדויקת לאבחון מועד הביוץ. 1. כן. 2. קשה לדעת כי זה כמעט בסף הרגישות של הבדיקה. 3. נכון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית