2 הריונות כימיים ברצף - בדיקות מומלצות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/01/2015 | 14:21 | מאת: נטע

שלום, אני בת 41, אחרי 3 IVF שמתוכם שני הטיפולים האחרונים הסתיימו בהריון כימי. היסטרוסקופיה תקינה, פרופיל הורמונלי תקין, יש ביציות וי הפריות. אילו בדיקות נוספות היית ממליץ שאעשה? תודה

זה מאד תלוי בהיסטוריה הרפואית שלך, בין היתר ניתן לשקול צילום רחם, גורמי קרישה, סמים של מחלות אוטואימוניות וכו'.

זה מאד תלוי בהיסטוריה הרפואית שלך, בין היתר ניתן לשקול צילום רחם, גורמי קרישה, סמbים של מחלות אוטואימוניות וכו'.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית