ביציות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/12/2014 | 21:02 | מאת: ירדנה

הרופא אומר שהביציות שלי מתנהגות כמו אישה מבוגרת. שאלתי אותו לגבי לקיחת תוספים שמשפרים ביציות ושינוי אורך חיים, הוא אמר שמוכרים לנו פנטזיות.... .. מה לעשות? בת41

להתאים ציפיות לאפשרויות בגילך.

22/12/2014 | 18:48 | מאת: יעל

מה שהרופא אומר, לדעתי, זה שאת בת 41, והביציות שלך כנראה מתנהגות בהתאם. לא מבינה מה המשמעות של דברי הרופא שלך, הרי 41 במובן פוריות זה בהחלט מבוגרת, אז למה "כמו", זה בדיוק זה. דווקא תשובתו לגבי התוספים גורמת לי לחשוב שאולי כדאי לך למצוא רופא שלא פוסל על הסף, כי אז גם את הסיכויים שלך יפסול על הסף. יש מספיק רופאים שיאמינו בך וימצו איתך את כל האפשרויות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית