IVF ואבנים בכיס מרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/12/2014 | 13:07 | מאת: אני

שלום. לאחר 3 IVF ו3 הפלות בשבוע מוקדם. אמורה לחזור תוך שבוע לטיפול, והתגלו אבנים בכיס מרה ללא דלקת. כנראה שהיה התקף חד פעמי עם כאב, אבל סובלת שנים גם מכאבי גב ופרקים לכן חוששת שימליצו לנתח למרות שלא הכרחי. (כלומר שיגדירו בטעות סימפטומטי) כמה זמן לאחר ניתוח הוצאת כיס מרה אפשר לחזור לטיפולים? יש לציין ש"בזבוז" הזמן מאוד קריטי עבורי היות ואני בת 42.5. תודה

בהנחה שמדובר בניתוח לפרוסקופי ואלקטיבי, אז ההתאוששות קצרה יחסית. הרופא המנתח יגיד לך אחרי הניתוח, לפי מהלכו, תוך כמה זמן מותר לך לשוב ולהרות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית