בהמשך להודעה הקודמת (הקפאת עוברים)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/12/2014 | 10:40 | מאת: אורנית

היי, עוד כמה תהיות.. 1. יש בכלל טעם לדון בזה לפני שיודעים מה התגובה להורמונים? 2. מבחינת הפרוטוקול, האם יש הבדל בין IVF למטרת הקפאת עוברים לבין IVF למטרת הריון כיום? גם מבחינת האנדומטריוזיס. 3. האם הגיוני לעבור סבב של שאיבה, לשים את העוברים בהקפאה [בהנחה שיהיו], ואז להמשיך לעוד שאיבה במטרה להרות כיום? 4. האם במידה והשאיבה/הפרייה במעבדה היא למטרת הקפאת עוברים אז היא לא ממונת ע"י הקופה/מדינה? או שהחלק הזה כן יכול להיות ממומן? ושוב תודה!

1. יש. 2. בד"כ לא. 3. אפשר. 4. אם המטרה היא שימור פריון אז הקופה לצערי לא מממנת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית