עוד שאלות ברשותך האדיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/12/2014 | 19:46 | מאת: אורית

שלום פרופסור יקר, אנו מודים לך על התשובות המהירות והכל כך חשובות! רצינו לדעת האם AMH 0 זה הכי נמוך שיש או שיש נמוך יותר והאם זה אומר שאין לי תפקוד שחלתי בכלל? וגם אם לפני כחודש עברתי החזרה ישנו סיכוי אפילו קטנצ'יק שלמרות שהבדיקות הן שליליות בכל זאת אני בהריון,כי לא היו לי דימומים ללמעט מחזור עם מעט דימום שקבלתי כשהפסקתי את התמיכה ? (אולי נס לחנוכה:)? לתשובותיך נודה(בעלי ואני) בהערכה רבה, אורית

ערכי ה- AMH הכי נמוכים קשורים לקיט המסחרי הספציפי בו משתמשת המעבדה, אך לעולם אינם שוללים אפשרות של היריון. אם יש ספק תמיד ניתן לחזור על בדיקת הבטא, אך שגיאות לא נפוצות כאן.

17/12/2014 | 18:09 | מאת: אורית

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית