תופעות הריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/12/2014 | 14:15 | מאת: אחת

שלום אני בשבוע 9+1 הריון תאומים טבעי ראשון, גיל מבוגר. משבוע 6 ועד 8 היו לי בחילות, כאבים חזקים בחזה, כאבי מחזור בבטן. הסימפטומים התמתנו מאוד בשבוע האחרון. מרמה של 7 ירדו ל-2 . שבוע שעבר היו לי כתמים חומים וקיבלתי פרוגסטרון כמה ימים ואחכ הפסקתי כי הבנתי שאין לזה חשיבות. ביצעתי אתמול א. סאונד ונראה תקין. אבל גם המיומה שגדלה מ-6.5 סמ ל-9 בהריון, לא גדלה שבוע וחצי (העוברים כן). האם כדאי לבצע בדיקת דם להורמונים, בטא? פרוגסטרון? האם זה הגיוני שהתופעות יתמתנו כל כך תוך זמן קצר? האם זה בגלל שהשלייה נכנסת לפעולה ואפשר להירגע? מדובר בהריון תאומים והבנתי שפה התופעות אמורות להיות רציניות פי כמה. תודה וחג אורים שמח :)

התסמינים של הריון אך יכולים להתפוגג להחמיר בצורה שלא ניתנת לניבוי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית