היפרדות שלייה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/12/2014 | 06:07 | מאת: א

היי בשבוע 8 חוויתי כתמים חומים סגולים כמה ימים מלווים בכאבי בטן והתכווצויות כשבוע. יש לי שני שרירנים, אחד גדול מאוד, וההריון תאומים. הרופאים שראיתי לא בדקו את השלייה כלל, רק בדקו דופק לשתי דקות בא. סאונד. האם ייתכן שמדובר חלילה בהיפרדות שילייה חלקית או משהו? שאז אני חייבת לנוח לגמרי? הכתמים הולכים ובאים וזה מלחיץ. נאמר לי רק שאין מה לעשות בשלב כזה עם דימומים ולא ניתנה לי מנוחה או משהו שהבנתי שמנוחה מוחלטת כן חשובה בהיפרדות שילייה (ומנוחה מוחלטת בלי סיבה מצד שני בעייתית). שנית העוברים ממוקמים בחלק העליון של הרחם, ממש מתחת למכשיר הא. סאונד אם מניחים אותו שם. והכתמים הראשונים הופיעו אחרי שהתכופפתי די הרבה באותו היום. מאז בכל פעם שאני מתכופפת (התכופפות מלאה להרים משהו וכו') אני מרגישה כאב וגם הפרשות בהמשך. האם זה אומר שכדאי לנוח וזהו? ולחזור לבדיקת רופא אפילו במיון שיבדקו מה קורה? (מעדיפה שלא, נמאס מבדיקות). תודה.

מנוחה בהחלט הגיונית בשלב זה. לא ידוע לי על טיפול נוסף שתוכלי לקבל במיון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית