הרדמה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/12/2014 | 08:42 | מאת: מלי

מה היא בדיוק ההרדמה בזמן שאיבת ביציות? טשטוש עמוק? הרדמה מלאה? הגוף נושם לבד ? או ? לי נאמר סיכונים אפסיים , והשנה גם מקרה של ידפת שהרבני ז"ל וגם אתמול 2 סיבוכים באלישע. אשמח להסבר. תודה

זה סוג של הרדמה כללית בו מזריקים חומרי הרדמה ואלחוש לווריד. הגוף נושם לבד, אבל האישה לא חשה בכאב ואינה מודעת לסביבתה. עושים בישראל מאות אלפי הרדמות כאלה כל שנה והסיכון לסיבוך עדיין נדיר מאד. אפשר לעשות שאיבה גם ללא הרדמה, לא מדובר בד"כ בפעולה מאד כואבת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית