האם אכן מדובר בשקי הריון?? לחוצה ממש.. :(

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/12/2014 | 19:33 | מאת: baby

18.11 שאיבה 21.11 החזרה (3 עוברים) 2.12 -243 4.12 -644 6.12- לא בדקתי... 8.12 -4280 12.10- אולטראסאונד ראשון במרכז בריאות האשה של מכבי (לא יכלתי להתאפק לתור לרופא...) ע"פ הסיכום של מבצעת האולטרסאונד: בחלל הרחם נצפו שני החזרים נוזליים: 9*5, 5*4 וצרפה תמונות של שני עיגולים שחורים ברחם - קטן וגדול. הטכנאית שבצעה את האולטרסאונד ממש לא נידבה מיידע.. ואמרי כי יתכן ומדובר בשק גדול וקטן אך לא יכולה לדעת כי הם ריקים.. ממש ממש לחוצה!! האם אכן מדובר בשקי הריון? לפי מיטב הבנתי אני שבוע 5+1, זה מצב תקין?

אין ספק שלעשות אולטראסאונד בשלב זה תורם רבות ללחץ כיוון שהתשובה עדיין לא ברורה. אני מציע שתעשי כמו כולן אולטראסאונד בעוד שבוע ואז הכול יתבהר. בהצלחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית