מעקב זקיקים - שאלה לפרופסור זיידמן

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/11/2014 | 11:22 | מאת: ר

ב"ה שלום רב פרו' מאחר ויש לי תור אליך רק ב-20.1 חייבת לשאול שאלה/ות אני ביום ה-17 למחזור ובמעקב זקיקים היום יש לי 2 זקיקים (אחד - 19 מ"מ והשני 11 מ"מ רירית- 7.5 מ"מ) איך אני יכולה לדעת אם בייצתי כבר או לא.. בדיקת E2 לא עשיתי, מנסה באופן טבעי.. כי FSH (גבוה 25.3) והאם יש מניעה לקיים יחסים גם ביום יומיים לאחר הביוץ? זה עלול להזיק? הבנתי מהאתר שלך שלהועיל זה לא יכול ממש אבל האם צריך להימנע מלקיים יום יומיים לאחר הביוץ? תודה מראש.

לא צריך להימנע מלקיים יחסים יום יומיים לאחר הביוץ, זה לא מזיק. בדיקות פרוגסטרון תוכל ללמד אותך האם בייצת. נתראה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית