דימום מוזר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/11/2014 | 23:15 | מאת: אני

שלום פרופ זיידמן אני חדשה בתחום, לפני כשבועיים ביום שני 3/11 הזרקתי אוביטרל לאחר שלקחתי במשך 10 ימים זריקות מוניפור 150 והיו לי זקיקים בגודל 18 מ"מ, לאחר זריקת האוביטרל התחלתילקחת אוטרוגסטן 200 פעם ביום כתמיכה. ביום רביעי 19/11 (אתמול)ביצעתי בבוקר בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית. לקראת הצהריים של יום רביעי התחילו לי הפרשות חומות וביום חמישי (היום) בבוקר התחילו דימומים, המלווים בכאבי בטן חזקים מאוד(כמו בהפלות - מניסיון) אחר הצהריים גיליתי גושים אדומים וורודים(שוב כמו אחרי הפלה)בערב הכאבים עברו והדימומים נחלשו בצורה קיצונית. האם זה נורמלי בטיפולים? מה זה יכול להיות?

20/11/2014 | 23:43 | מאת: אני

לא רשמתי, שאני מבינה כי מדובר במחזור, אבל כל מה שהתלווה לדימומים(הכאבים החזקים מאוד, הגושים, הפסקת הכאבים פתאום והיחלשות הדימום מאוד) זה לא משהו שרגיל אצלי במחזור ולכן מאוד מוזר לי. תודה מראש על התשובה :)

סביר להניח שהטפול ההורמונלי שינה אצלך החודש את אופי המחזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית