טומקאר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/11/2014 | 10:52 | מאת: פינטטט

בוקר טוב, יש לי שאלה בשישי (אתמול) וביום ראשון אני עושה הזרעה. שבוע הבא בראשון יש לי טיול גיבוש בעבודה ומתוכנן רכיבה על סוסים או טומקאר שאלתי את הרופא כשהייתי בהזרעה אתמול האם יש בעיה לעלות על אחד משניהם הוא אמר בפירוש שאין שום בעיה ושאפשר לעשות הכל האומנם? רק אמונה טפלה? אנשים אומרים לי שעדיף שלא ורופא ממחלקת פוריות שעשה לי את ההזרעה אומר שאפשר לעשות הכל... תודה לעונים

באמת אפשר לעשות כמעט הכול כרגיל. עדיף להקשיב לרופא המטפל ולא ל"אנשים", אם את רוצה לשמור על השפיות שלך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית