התייעצות לקראת הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/11/2014 | 23:12 | מאת: הגר

שאלה של מתחילה.. אני לקראת הזרעה שלישית. כרגע אני ביום החמישי למחזור. מזריקה מנופור 150 כבר ארבעה ימים וממשיכה 4 ימים נוספים לפי הנחיית הרופא. ביום התשיעי למחזור (יום א הקרוב) נשלחתי לבצע בדיקות אולטרסאונד והורמונים.. מניחה כי אשלח להזרעה באותו יום או יום אחרי. ביקשתי הפניה לשתי הזרעות. בפעמיים הקודמות נאמר לי להזריק גם אוביטרול 72 שעות לפני הזרעה לאחר 6 ימי הזרקת מנופור. בפעם הקודמת פספסתי את הביוץ ביום-יומיים.. שתי שאלות: 1.האם היום התשיעי / העשירי והאחד עשר של המחזור (כאמור שתי הזרעות) הם סבירים מבחינת שיא הביוץ?– חוששת לפספס שוב.. 2.יכול להיות שלא תמיד מזריקים אובירול ומנופור 150 למשך 8 ימים זה מספיק? רב תודות תודה והמון בהצלחה לכולן

1. זה תלוי בתוצאות בדיקות המעקב. 2. לעתים.

20/11/2014 | 18:39 | מאת: הגר

אכן לא נתתי מספיק נתונים. אני ביום המחזור החמישי - עובי רירית 5.2 מ"מ,סדירה, נוזל דוגלס:ללא. שחלה ימנית מספר זקיקים קטנים+ציסטה צלולה 44X43 שחלה שמאלית זקיק 11 מ"מ ממוצע+זקיק 9 מ"מ ממוצע+מספר זקיקים קטנים. אסטרדיול 108 פרוגסטרון 3.1 כאמור ממשיכה לקחת מנופור 150. לוקחת מנופור מה-15 לחודש. 1.האם מומלץ להגדיל מינון? 2.מתי יש לבצע הזרעה? תודה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית