פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

20/11/2014 | 10:52 | מאת: מור

אשמח לדעת אם הפרופיל ההורמונלי תקין E2- 93pmol LH- 6.20IU FSH- 10.60 IU progesterone- 2.50 nmol הבדיקה בוצעה ביום השני לווסת

ה- FSH מעט גובה.

27/11/2014 | 20:27 | מאת: מור

ביצעתי בדיקת AMH שתוצאתה 0.56 הבנתי שזה נמוך, ממאמר שקראתי יש כדור DHEA שיכול לעזור, האם כדאי לקחת באופן עצמאי? שאלה נוספת, עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית ביום ראשון והכל תקין. מיום שלישי יש לי דימום, הוא משחתי וממש שחור (סליחה על התיאור הגרפי) האם זה תקין וכמה זמן יכול להימשך הדימום?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית