חודש יותר פורה?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/11/2014 | 17:57 | מאת: דנה

שאלה קצת מוזרה לי - האם לכל אישה יש חודש בשנה שהוא פורה יותר? האם יש חודש שבו סיכויי הקליטה גבוהים יותר? אם כן, האם יש דרך לדעת מהו החודש הזה? האם ההורמונים שלוקחים לקראת הזרעה של תורם משנים בכוחות עצמם, או שזה תלוי באשה? הבנתי שיש כאלו שנקלטות בחודש מסויים, אבל אולי הן מיעוט.. תודה

כל חודש יש קבוצה אחרת של ביציות וסביר להניח שיהיו חודשים בהם יגיעו במקרה לבשלות ביציות טובות יותר, אך אין דרך לזהות חודש זה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית